Otvorena je prijava za polaznike KreNI8!

💡 Da li je tvoja ideja sledeća inovacija? Zanima te u kom pravcu se razvija budućnost sveta?

🧐 Tražimo kreativne, inovativne mlade ljude koji studiraju ili imaju neko iskustvo u ICT-u, dizajnu, marketingu, arhitekturi, menadžmentu. Prijavite se pojedinačno ili okupite svoj kreativni tim i pridružite nam se na KreNI!#KreNI8 se približava i otvaramo poziv za entuzijastične i hrabre mlade ljude koji žele da inovativnim i kreativnim rešenjima oboje grad Niš.

Konferencija će se održati od 25. do 28. novembra u hotelu Ambasador u Nišu.Tema KreNI8 je “Slow culture vs Metaverse” i probaćemo da dekodiramo ova dva suprostavljena sveta i pomirimo ih kroz kreativne ideje mladih ljudi. Da li je moguće raditi u metaverse svetu bolje umesto brže, brinuti o kvalitetu umesto kvantiteta? I da li je moguće koristiti dostignuća virtuelnog sveta za razvoj slow culture pokreta?

#KreNI8 učesnici će raditi sa međunarodnim stručnjacima, sticati nova znanja i iskustva, deliti svoje ideje sa iskusnim mentorima i razvijati rešenja za kreativni razvoj zajednice u kojoj žive.

#KreNI8 govornici dolaze iz Italije, Švedske, Austrije, Francuske, Portugalije, Izraela, Slovenije, Srbije i raduju se saradnji sa vama. Potrebno je samo da izaberete u kojoj od ove dve oblasti želite sa njima da radite:
– Slow culture
– Metaverse

⏳ Izaberite svoju temu i popunite prijavu najkasnije do 20. novembra!
Prijavni formulari:
– Za pojedince https://forms.gle/uq48rtzzuHpXPSje8
– Za timove https://forms.gle/AdHhjfUFGdLE9gZ49

Ne propustite priliku da budete deo kreativne budućnosti Niša!