ПОЗИВ ЗА МИКРО И СОЦИЈАЛНА ПРЕДУЗЕЋА ИЗ НИШАВСКОГ ОКРУГА!

Уколико имате микро* или социјално предузеће и желите да унапредите своје пословање, имамо тим младих креативаца који ће вам помоћи!

Позивамо вас да учествујете у једногодишњем пројекту и кроз интезивни програм радите директно са младим колегама који ће вам помоћи да развијете одржив бизнис модел. Са вама ће радити млади са искуством у области економије, дизајна, архитектуре, ИТ-ја и других креативних индустрија.

Током трајања пројекта предузетници из Србије и Бугарске проћи ће кроз практични рад са младим креативцима, радити на унапређењу свог бренд, развијању маркетинг кампање и бизнис плана. Целокупан процес сарадње младих креативаца и предузетника биће сниман и емитован на регионалним телевизијама у Србији и Бугарској.

За пријаву је потребно да пошаљете попуњен формулар најкасније до 20. октобра, за остало ћемо се побринути ми.

Након истека позива, кандидати са најбољим апликацијама биће позвани на интервју. Најбоље апликације ћемо бирати на основу економских перформанси, проблема са којима се суочавате и мотивације за учешће у пројекту.

Главни циљ пројекта „Креативни караван” је подизање нивоа свести и развој вештина у области предузетништва, потребних на тржишту рада, међу генералном популацијом младих у ИПА прекограничном региону, кроз иновације у образовном систему базираним на новим моделима комуникације и презентације.

Делује корисно за ваш бизнис, чекамо вашу пријаву!
Хајде да заједно покажемо како креативне индустрије мењају друшво на боље!

*Позив је отворен за мирко предузећа чији су оснивачи млади до 30 година или жене.


Овај пројекат суфинансира Европскa унијa кроз Интеррег-ИПА Програм прекограничне сарадње Бугарска-Србија.