ПОСТАНИ И ТИ ДЕО КРЕАТИВНОГ КАРАВАНА! Позив за младе из Нишавског округа

Тражимо младе људе који желе да помогну социјалним предузећима да се развијају и расту!

Уколико се бавиш креативним индустријама, студираш економију, дизајн, архитектуру, ИТ, на завршним си годинама стидија или си на почетку каријере, а живиш на територији Нишавског округа, онда је Креативни караван право место да покажеш своје вештине.

Позивамо те да учествујеш у једногодишњем пројекту и са вршњацима из Бугарске кроз интезивни програм радиш директно са малим предузетницима којима је потребна твоја помоћ.

Потребно је да пошаљеш попуњен формулар најкасније до 05. октобра, за остало ћемо се побринути ми.

Током трајања пројекта учесници Креативног каравана из Србије и Бугарске ће проћи кроз едукативни и практични део програма и радити са 10 предузетника из обе земље. Овај програм ће помоћи предузетницима да унапреде свој бренд, маркетинг кампању и бизнис план. Целокупан процес сарадње младих креативаца и предузетника биће сниман и емитован на регионалним телевизијама у Србији и Бугарској.

Након истека позива кандидати са најбољим апликацијама биће позвани на интервју.

Пројекат „Креативни караван” има за циљ подизање нивоа свести и развој вештина у области предузетништва, потребних на тржишту рада, међу генералном популацијом младих у ИПА прекограничном региону, кроз иновације у образовном систему базираним на новим моделима комуникације и презентације.

Делује занимљиво, чекамо твоју пријаву!
Хајде да заједно покажемо како креативне индустрије мењају друшво на боље!


Овај пројекат суфинансира Европскa унијa кроз Интеррег-ИПА Програм прекограничне сарадње Бугарска-Србија.