Majski turnir

majski_turnir_2015

 

Mladi ambasadori sporta uz podršku Grada Niša i Sportskog Saveza Niša posle 20 godina ponovo su pokrenuli jedan od najvećih fudbalskih turnira u malom fudbalu “Majski turnir 2015″.

Cilj ovog turnira je da se vrati sportski duh i pokrenu mladi na aktivno bavaljenje sportom.

2015 godine turnir je bio organizovan samo za osnovne škole i to u kategorijama od I-IV razreda i od V-VIII razreda. Turnir je počeo u ponedeljak, 18. maja. Učestvovale su 22 ekipe, i to 13 ekipa od V do VIII razreda i devet ekipa od I do IV razreda. Kvalifikacije, četvrtfinalni i polufinalni mečevi odigrani su na terenima Osnovne škole „Sveti Sava”, dok je završnica održana u hali Čair 29. maja. Turnir održan maja 2015 godine bio je samo uvod i priprema za potpuno obnavljanje ovog turnira kome će Mladi ambasadori nastojati da u narednim godinama vrate stari sjaj.

2016 godine turnir se organizuje u partnerstvu Mladih ambasadora, Grada Niša, Sportskog saveza grada Niša, Fudbalskog saveza Niša, Univerzitetskog sportskog saveza, Učiteljskog društva, Policijske uprave i Media i reform centra Niš.

Ove godine turnir se organizuje u 5 kategorija i to

Osnovne škole u tri kategorije  I-IV ; V-VI ; VII-VIII

Srednje škole u jednoj kategoriji: I-IV

Fakulteti u jednoj kategoriji

Svaka škola, na osnovu predkvalifikacionog turnira prijavljuje po jednu ekipu. Prijave se šalju na mejl sport@ambasador.rs ili se donose direktno u Sportski savez u ulici Strahinjića Bana. Kotizacija po ekipi je 800 dinara. Kotizacija se uplaćuje na žiro račun Sportskog saveza Niš na br. 105-2184-73.

Za dodatne informacije možete kontaktirati broj 069-4419593.

[su_button url=”https://ambasador.rs/index.php/majski-propozicije/” target=”blank” style=”flat” size=”10″  style:”left” icon=”icon: calendar-o”]PROPOZICIJE[/su_button]

[su_button url=”https://ambasador.rs/index.php/majski-prijava-2/” target=”blank” style=”flat” size=”10″ style:”right” icon=”icon: file-text-o”]RASPORED UTAKMICA[/su_button]