Druga KreNI konferencija kreativnih industrija u Nišu

12347950_1541641592794393_6671382976313842272_n

Druga po redu Konferencija kreativnih industrija – KreNi biće održana od 1. do 5. decembra u Nišu.

Cilj konferencije je da okupi mlade ljude koji će imati prilike da realizuju svoje kreativne ideje, ukoliko budu najubedljiviji u tome, i učine Niš boljim i lepšim mestom za život.

Ukoliko sebe vidite kao idejnog tvorca za unapređenje lokalne zajednice iz oblasti arhitekture, advertajzinga, IT-a,  fotografije, dizajna ili menadžmenta u kreativnim industrijama treba samo da popunite prijavni formular na sajtu i uplatite kotizaciju u vrednosti od 1. 000 dinara. Sredstva koja uplatite ići će u zajednički fond za realizaciju ideja razvijenih na konferenciji. Imaćete prilike da radite sa sjajnim predavačima iz celog sveta, naučite nešto novo i time usavršiti sebe.

Predavači dolaze iz različitih krajeva sveta, pa ćete tako imati mogućnost da sarađujete sa Mitešom Diksitom iz SAD u oblasti arhitekture, Milanom Janjićem  iz Srbije koji se šk
olovao u Francuskoj u oblasti advertajzinga, Marijanom Bošnjak iz Hrvatske u oblasti menadžemnta u kreativnim industrijama, Tomislavom Bobinecom iz Austrije u oblasti dizajna, Krunoslavom Risom iz Hrvatske u IT-u,  Gjorgijem Licovskijem iz Makedonije u oblasti fotografije i Janom Zaharom iz Slovačke u oblasti 3D skeninga. Rad u toku konferencije uključuje master klasove, radionice, individualni i timski rad, rad sa mentorima, prezentovanje i završnu konferenciju.

Za sve učesnike i predavače organizovane su žurke prve i poslednje večeri na kojima će moći  bolje da se upoznaju i proslave petodnevni kreativni rad i osmišljavanje ideja. Pobednički timovi će dobiti mogućnost da svoju ideje realizuje u toku naredne godine i učini Niš pravim mestom za život mladih i uspešnih ljudi.

Prijave su otvorene do 20. novembra na sajtu www.kreni.org

Tekst napisala: Tamara Stošić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 5 =