BUDI PROMENA KOJU ŽELIŠ DA VIDIŠ U GRADU – POSTANI MLADI AMBASADOR

Ukoliko želiš da budeš jedan od Mladih ambasadora, SADA je pravi trenutak jer UG Mladi ambasadori raspisuje konkurs za izbor nove generacija Mladih ambasadora koja će realizovati ideje mladih, podržavati programe i promovisati kulturu, preduzetnički duh, sport i nenasilno ponašanje na sportskim manifestacijama.

Izabrani Mladi ambasadorima dobiće kontinuiranu edukaciju, priliku da realizuju svoje ideje i učestvuju u realizaciji različitih programa i projekata, kao i besplatan ulaz na manifestacijama brojnih partnera koji podržavaju program Ambasadora.

Konkurs je otvoren za sve učenike i studente iz obrazovnih institucija u Nišu do 10. septembra 2018. godine, a prijava se vrši popunjavanjem prijavnog formulara.

Za sve informacije u vezi konkursa ili programa Mladih ambasadora, možete nas kontaktirati putem mejla office@ambasador.rs.

OČEKUJEMO VAS!

1 thought on “BUDI PROMENA KOJU ŽELIŠ DA VIDIŠ U GRADU – POSTANI MLADI AMBASADOR

  • Ja sam bio član organizacije,,mladi ambasador“ prošle godine i previše mi se je svidjalo iskustvo. Upoznao sam nove ličnosti s kojima mi je bila cast da saradjujem i naravno učestvovanje u raznim manifestacijama koje su doprinele gradu Niš i stavile ga na viši nivo. Prošle godine kao pojedinac mislim da sam imao značaja u organizaciji kao osoba koja je pomogla i davala dobre ideje i zato bih zeleo da postanem ponovo clan mladih ambasadora kako moje ideje bi imale gde da se iskažu i možda cak doprinesu nečim novim i boljim.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 7 =