Mladi ambasadori proslavili drugi rođendan

12661951_1682250208698793_6008442502041091004_n

Mladi ambasadori pravi su pokazatelj da kada se u tandemu nađu mladost i entuzijazam, rezultati ne mogu da izostanu. Sumiranje tih rezultata dokaz je da period od dve godine ipak može da bude dovoljan za velike promene.

U velikoj sali Univerziteta u Nišu, ambasadori iz tri grada sa svojim prijateljima proslavili su drugi rođendan i napravili retrospektivu onog što su do sada postigli. Podsetili smo se velikog broja uspešno realizovanih projekata poput ’Zadužbina znanja’, ’Kultura po meri mladih’, lansiranja tv emisije ’Lajk za kulturu’ i aplikacije za mobilni ’Cooltura’, kao i proširenja delokruga rada Mladih ambasadora na Novi Pazar i Kruševac.

Prisutnima su se obratili predsednik organizacije, koordinatori iz oblasti kulture iz Niša, Novog Pazara i Kruševca, kao i koordinatori iz oblasti sporta i preduzetništa iz Niša. Osvrnuli su se na dosadašnje, i predvideli velike uspehe u budućnosti.

Proslavu su uveličali novinarka i spisateljica Ivanka Kosanić,  arhitekta Ivan Redi, profesor Momčilo Stojković i novinar i muzičar, Miroljub Jovanović, koji su podelili svoja životna i profesionalna iskustva, dajući ambasadorima podstrek i podršku da rade ono što vole i daju svoj maksimum, radi sebe i radi boljeg društva u koje veruju.

Kako verujemo u bolje individualce koji čine bolje društvo, sigurni smo da je ovo samo jedan u nizu rođendana koje ćemo proslaviti zajedno, i na dalje brojeći uspehe i pozitivne promene.

Tekst napisala: Hristina Marković